top of page

 Inzetdiensten 

Scrum Product Owner

 

Gecertificeerde, ervaren Product Ownership binnen de Scrum Team van uw product. Doordat Improvation diepgaande business en IT kennis heeft en bovendien gedegen ervaring in deze rol, kan deze rol uitermate kundig worden ingevuld.  

Business Consultancy / Business Process Change Consultancy

 

U hebt in uw organisatie het veranderingsproces geformaliseerd, maar u komt (tijdelijk) capaciteit te kort bij deze afdeling. Bij Improvation bent u aan het juiste adres voor ervaren capaciteit op dit gebied.

Projectmanagement

 

U kent in uw organisatie niet vaak projecten maar bent voor een incidenteel project opzoek naar ervaren projectmanagement. Of uw organisatie is helemaal ingesteld op doorlopende projecten, maar u bent op zoek naar tijdelijke versterking wat projectmanagement capaciteit betreft. Improvation levert u ervaren capaciteit op projecten op gebied van organisatieverandering, IT-verandering of een combinatie daarvan.

Informatie Management

 

U wilt meer grip op uw informatievoorziening in het algemeen, of u hebt dit al voor elkaar maar bent tijdelijk op zoek naar (aanvullend) capaciteit op dit gebied. Door de zowel brede als diepe bedrijfskundige en IT-kennis van Improvation, bent u verzekerd van een succesvolle inzet.

Functioneel Analyse/Ontwerp

 

U bent op zoek naar tijdelijk invulling van capaciteit voor het analyseren en ontwerpen van (veranderingen in) uw informatievoorziening. Improvation levert u capaciteit met vlijmscherpe analyse vaardigheden en het vermogen om moeiteloos de kloof met uw gebruikersorganisatie te overbruggen.

Test Management

 

U wenst voor uw IT-verandering een strak geregelde en uitgevoerde testtraject. Dan bent u bij Improvation bij het juiste adres voor een efficiënte, effectieve en doelgerichte begeleiding en invulling van uw test traject.

Interim-Management

U bent op zoek naar tijdelijke managementcapaciteit om een management of teamleider’s positie in te vullen in uw (IT) organisatie. Bij Improvation vindt u de juiste invulling voor deze positie. U kunt een resultaatgerichte managementstijl verwachten waarbij er gepaste aandacht is voor het individu.

Pakketselectie & -implementatie

Wilt u een selectiestraject opstarten voor een softwarepakket, maar wilt dit vakkundig begeleid hebben. Improvation verzorgt deze vakkundige begeleiding. Met ervaring aan beide kanten van de “pakketselectie-tafel” kunt u gerust zijn van een voortreffelijk resultaat.

bottom of page