Inzetdiensten 

1/3
Business Consultancy / Business Process Change Consultancy

 

U hebt in uw organisatie het veranderingsproces geformaliseerd, maar u komt (tijdelijk) capaciteit te kort bij deze afdeling. Bij Improvation bent u aan het juiste adres voor ervaren capaciteit op dit gebied.

Projectmanagement

 

U kent in uw organisatie niet vaak projecten maar bent voor een incidenteel project opzoek naar ervaren projectmanagement. Of uw organisatie is helemaal ingesteld op doorlopende projecten, maar u bent op zoek naar tijdelijke versterking wat projectmanagement capaciteit betreft. Improvation levert u ervaren capaciteit op projecten op gebied van organisatieverandering, IT-verandering of een combinatie daarvan.

Informatie Management

 

U wilt meer grip op uw informatievoorziening in het algemeen, of u hebt dit al voor elkaar maar bent tijdelijk op zoek naar (aanvullend) capaciteit op dit gebied. Door de zowel brede als diepe bedrijfskundige en IT-kennis van Improvation, bent u verzekerd van een succesvolle inzet.

Functioneel Analyse/Ontwerp

 

U bent op zoek naar tijdelijk invulling van capaciteit voor het analyseren en ontwerpen van (veranderingen in) uw informatievoorziening. Improvation levert u capaciteit met vlijmscherpe analyse vaardigheden en het vermogen om moeiteloos de kloof met uw gebruikersorganisatie te overbruggen.

Test Management

 

U wenst voor uw IT-verandering een strak geregelde en uitgevoerde testtraject. Dan bent u bij Improvation bij het juiste adres voor een efficiënte, effectieve en doelgerichte begeleiding en invulling van uw test traject.

Interim-Management

U bent op zoek naar tijdelijke managementcapaciteit om een management of teamleider’s positie in te vullen in uw (IT) organisatie. Bij Improvation vindt u de juiste invulling voor deze positie. U kunt een resultaatgerichte managementstijl verwachten waarbij er gepaste aandacht is voor het individu.

Pakketselectie & -implementatie

Wilt u een selectiestraject opstarten voor een softwarepakket, maar wilt dit vakkundig begeleid hebben. Improvation verzorgt deze vakkundige begeleiding. Met ervaring aan beide kanten van de “pakketselectie-tafel” kunt u gerust zijn op een voortreffelijk resultaat.