top of page

 Adviesdiensten 

Management Consultancy / Organisatieadvies

 

Als u inzicht wil verkrijgen in hoe uw organisatie functioneert en waar eventuele verbeterpunten zitten of u loopt tegen uitdagingen aan in uw organisatie, maar kunt de vinger niet goed op de oorzaak leggen, dan bent u bij Improvation aan het juiste adres. Improvation begrijpt hoe organisaties werken in het brede zin en brengt de problemen helder in zicht met de veroorzakers en de samenhang daartussen. Op die manier begeleidt Improvation u naar een plan van aanpak om uw organisatie te tillen naar het volgende niveau.

Strategisch advies

 

Hoe houdt u zich staande tussen uw concurrenten? Of misschien lukt dat wel, maar zoekt u naar een manier om een extra voorsprong te bewerkstelligen t.o.v. uw concurrenten. Improvation helpt u het speelveld helder in beeld te brengen en duidelijke kansen te signaleren waarmee uw bedrijf zich waardevol kan onderscheiden ten opzichte van uw concurrenten.

Business Consultancy / Business (Process) Change Consultancy

 

U staat, al dan niet noodgedwonden, op het punt veranderingen te implementeren in uw organisatie. Alleen zoekt u naar inhoudelijke begeleiding bij dit traject. Welke onderdelen van uw organisatie worden geraakt? Hoe moet uw organisatie en IT eruit komen te zien om de veranderingen goed verankerd te krijgen? Hoe moet die transitie inhoudelijk worden aangepakt? Improvation is zeer ervaren op dit gebied en adviseert en/of begeleidt u in dit traject tot een succesvol resultaat.

IT/Business Alignment

 

IT is niet een kostenpost, maar waarschijnlijk wel één van de belangrijkste assets van uw bedrijf. Het kan zelfs het verschil betekenen tussen marktleider zijn en in de achterhoede zitten in uw strategisch speelveld. Wilt u inzicht krijgen in hoeverre uw IT voor u een “business enabler” is en u optimaal ondersteunt in het behalen van uw strategische doelen, of juist u daarin belet, dan is Improvation uw juiste partner. Improvation helpt u uw (globale) informatiestromen en de bijbehorende systemen inzichtelijk te krijgen en af te zetten tegen de informatiebehoefte en “wendbaarheid” dat vereist is om uw strategische doelen te behalen. Daarbij komen wij samen tot een doordacht en uitvoerbaar roadmap om van uw IT de perfecte "enabler" te maken van uw (toekomstige) bedrijfsvoering.

bottom of page